Модели на ролетни или ролетните гаражни врати

Подвижната завеса за гаражни врати се състои от метални летви, които са здраво свързани помежду си. При отваряне ролетните гаражни врати се навиват на вал, който се намира над отвора и се затваря от кутия. Такива модели спестяват място, удобни са за използване и надеждно предпазват гаража от взлом.

Ролетните гаражни врати

При избора на гаражна врата е важно да се вземат предвид всички технически нюанси, така че може да се наложи помощта на професионалисти. Специалистите на компанията предоставят пълна информационна подкрепа на своите клиенти в София и региона.

Можете да поръчате надеждни дизайни на най-добрата цена от нас и да платите поръчката по удобен за Вас начин. „Логел“ ООД, 1618 гр. София, ул. „Българска легия“ 41А.

Телефонът ни е: (02) 489 4919. Нашите експерти са готови да отговорят любезно на всички ваши въпроси.

Избор на гаражна врата: какви критерии да вземете предвид

При избора на порта за монтаж в гараж трябва да се имат предвид три основни критерия:

-надеждност;

-декоративност;

-лекота на използване.

Външният вид на избрания модел трябва да се вписва в дизайна на фасадата и да отговаря на съвременните естетически изисквания. Също така е важно да се обърне внимание на качеството на боядисването, предназначено не само за декорация, но и за защита на металните елементи от корозия.

При избора на конкретен дизайн е важно да се вземат предвид размерите на отвора, наличието на свободно пространство над него или в страничните зони, характеристиките на зоната, прилежаща към сградата, и дори климатичните условия на региона. Не трябва да забравяме и за качеството на металните елементи, които се използват при производството на продукти.

Видове гаражни врати

Сред разнообразието от модели могат да се разграничат 5 основни модерни типа, всеки от които има свои предимства. Те са оборудвани с различни системи за управление, различават се по дизайн и експлоатационни свойства и наличието на автоматизация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *