Класация на най-известните езикови школи в света

Представяме Ви статистика за най-известните езикови школи в света

Лос Анджелис е сърцето на американската филмова индустрия, тук идва всеки, който мечтае да стане актьор, режисьор или сценарист. Програмата Plus Film, предлагана от езиковата школа, съчетава изучаването на английски език с изучаването на история на филма, актьорско майсторство, писане на сценарии и създаване на филми в напълно оборудвано филмово студио. Най-добрият филм се награждава на специална церемония по награждаване.

OISE Boston (Бостън, САЩ)

Едно от водещите езикови училища в САЩ се намира в Бостън, град със студентска атмосфера и най-добрите университети в света, като известния Харвардски университет и MIT. Можете да посетите известния Common Park. Красивото пристанище на Бостън, кораба Constitution, моста Zakim, Бостънския музей за изящни изкуства. Както и голям брой рибни ресторанти, пазари и много други. На почитателите на старите истории се предлагат екскурзии до градчето на вещиците Салем или Плимут. Обучението в училището се провежда в малки групи от 4 или 8 човека, има и индивидуални уроци, което дава възможност да се съсредоточи върху онези аспекти на езика, които изискват допълнително изучаване.

CERAN Белгия (Спа, Белгия)

Друга от известните езикови школи в света е училището CERAN, Белгия. То се намира в гориста местност близо до малкото градче Спа в Белгия и е идеално място за пълно потапяне в изучаването на английски език. Тази школа е подходяща за тези, които се стремят към сериозни резултати за възможно най-кратко време – групите са от 2-4 човека, часовете са поминутни и се обръща персонално внимание на всеки ученик, независимо от нивото му на владеене на езика. . В свободното си време имате възможност да посетите едновременно две съседни държави.  Германия и Холандия, както и да видите столицата на. Белгия Брюксел със световноизвестната скулптура „Манекен Пис“, Гран Плас, Антомиум, Саблон. Църква, King’s House и парк „Европа в миниатюри“.

Kaplan Miami (Маями, САЩ)

Да научиш език на американското източно крайбрежие в Маями е просто мечта. През цялата година лято, топъл океан, пясъчни плажове, бронзов загар и сърф – всичко това получавате, избирайки езикова школа Kaplan Miami.

Още по темата „Кои са най-известните езикови школи в света?“ можете да намерите тук.